Online oplossingen

Als vooruitstrevend administratiekantoor zijn wij continu op zoek naar oplossingen om uw administratie makkelijker en inzichtelijker te krijgen. We maken hierbij onder andere gebruik van een online boekhoudoplossing, waarmee u altijd en overal in uw administratie kunt kijken. Daarnaast maken we gebruik van een zogenaamde scan- en herkenoplossing, waarmee uw facturen rechtstreeks in de administratie worden geplaatst en er dus altijd inzage mogelijk is in de geboekte facturen.

Inrichten administratie

Als administratiekantoor kunnen wij u uiteraard helpen bij het opzetten en inrichten van uw boekhouding en ondersteunen bij de keuze van een boekhoudpakket dat bij u past. De inrichting van uw administratie is namelijk het essentiële beginpunt van een goed financieel overzicht, waar u uiteindelijk ook op zult gaan sturen.

 

Administratie in eigen beheer

Het voeren van uw eigen administratie komt ook veel voor. Als gevolg van de kennis van uw eigen onderneming en de daarmee samenhangende inkomsten en uitgaven, maken het vaak makkelijk om de administratie zelf te voeren. Dit kan in een eigen aangeschaft boekhoudpakket of in een door ons gefaciliteerde online omgeving. U staat er uiteraard niet alleen voor en wij zullen u zoveel als mogelijk hierbij ondersteunen om de administratie verder te optimaliseren.

Uitbesteden van uw administratie

Uiteraard kunnen wij de verwerking van de boekhouding volledig op ons nemen, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zullen de administratie dan op basis van door u aangeleverde stukken verwerken in ons systeem. Deze aanlevering kan fysiek of digitaal. Laat u informeren over de mogelijkheden hieromtrent.

Administratieve dienstverlening

Op het moment dat uw financiële afdeling even niet volledig is bezet, er is sprake van een piek in de verwerking van de boekhouding of u heeft er zelf even geen tijd voor, dan kunnen wij u te allen tijde ontlasten door één van onze werknemers op tijdelijke basis bij u in te zetten. Hierdoor blijft de continuïteit gewaarborgd en loopt u geen achterstanden op.