Adfies

Administratiekantoor Adfies is al ruim 15 jaar gevestigd in het centrum van Geldrop. Een ideale uitvalsbasis onder de rook van Eindhoven. Van hieruit bedienen wij lokale, regionale en landelijke MKB-klanten. We zijn een professionele en flexibele organisatie, waarbij veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk contact bij Adfies tussen klant en waarbij we een duurzame klantrelatie nastreven.

Kennis

Binnen ons kantoor zijn 5 personen werkzaam die reeds meerdere jaren ervaring hebben op het gebied van alle administratieve en fiscale werkzaamheden. Mede gebaseerd op deze ervaringen en opleidingsniveaus kan er een breed scala aan diensten worden aangeboden.

Werkwijze

Door de platte structuur van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en kan er vaak direct worden geschakeld naar de behoefte die er bij u als klant is. Het uitvoeren van onze diensten geschiedt zoveel als mogelijk binnen korte doorlooptijden en in begrijpelijke taal. Op deze manier weet u als ondernemer wat er gebeurt en hoe u er voor staat!

Dynamisch

Onze organisatie is jong en dynamisch. Dat is één van onze kernpunten in onze visie op ondernemen en het leveren van toegevoegde waarde aan u als klant. Het continu op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om het administratieve proces te vergemakkelijken en te optimaliseren om efficiency en nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Ontzorgen

Het is ons streven om u zoveel als mogelijk te ontzorgen van alle administratieve zaken die er binnen uw onderneming spelen. Wij proberen u hier pro-actief in te ondersteunen en ervoor zorg te dragen dat uw administratieve verplichtingen geen blok aan uw been gaan vormen.

Comfort

Op het moment dat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie en op basis van deugdelijke informatie kunt (bij)sturen heeft u grip op de financiële kant van uw onderneming, waardoor u zich maximaal kunt bezig houden met hetgeen waar u goed in bent, ondernemen!